Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Alle Smykker

Smykker er vores passion! En passion, vi ønsker skinner igennem i alle vores smykker, uanset du har en forkærlighed for det rene og enkle design eller du stræber efter det dyrebare og unikke.

Mads Zieglers smykker er designet med øje for fashion og med respekt for de ædle og dyrebare materialer. Inspirationen hentes fra tidens strømninger og omsættes til et formsprog, der underbygger det personlige udtryk, og indbyder til en universel glæde ved at give eller bære et unikt smykke.

​I alle vores smykker går design og kvalitet hånd i hånd. Vores værdisæt er funderet på, at alle vores smykker afspejler tidens trends og samtidig er din garant for et højt kvalitetsniveau.

​Med forgreninger til både det klassiske og det fashionorienterede look, præsenterer vi vores smykker i 3 forskellige labels med hver sin unikke stilart.​

I Mads Zieglers univers finder du halskæder, ringe, øreringe og armbånd udført i guld og sølv med eller uden tilføjede diamanter, rubiner, safirer, smaragder, perler og zirkoniasten. Find dit nye smykke her - eller forkæl en du holder af med en smuk gave.

Underkategorier

 • Halssmykker
  I Mads Zieglers 3 kollektioner Gold , Silver  og White Label finder du skønne halskæder til enhver anledning. Gå på opdagelse blandt klassiske guldsmykker med diamanter, eksklusive sølv halskæder med rubin, smaragd og safir og moderne designs af lange kæder i sølv eller guld. Find selv din egen favorit!
 • Øreringe
  Mads Ziegler har et eksklusivt udvalg af øreringe i både klassisk og tidssvarende design. Alle øreringe er udført i sølv  eller guld , og du finder mange varianter i lange eller korte designs både med diamanter, rubiner, safirer og smaragder - eller helt enkle uden sten. Find dine nye øreringe eller gaven til en af du holder i Mads Zieglers  univers, hvor du finder smykker til enhver anledning.
 • Ringe
  Mads Zieglers udvalg af ringe spænder bredt lige fra helt enkle sølvringe  til eksklusive guldringe  med fine diamanter og ædelstene. I de 3 kollektioner Gold, Silver og White Label finder du ringene inddelt i 14 karat guld, sølv og 8 karat guld. Se hele udvalget af ringe her på siden, og vælg dine egne yndlings-smykker eller find den perfekte gave til en du holder af. Værd at vide om ringstørrelse: Når du bestiller en ring, skal du angive, hvilken størrelse, du ønsker. Alle Mads Zieglers ringe føres i lige størrelser fra str. 50 til str. 60. Størrelsen er udtryk for omkreds i millimeter.
 • Armbånd
  I Mads Zieglers udvalg af armbånd og armringe finder du smukke designs. Vi har alt fra sølvarmbånd  til guldarmbånd . Er du på udkig efter faste armringe eller små fine lænkearmbånd, så finder du helt sikkert en model, der falder i din smag til enhver anledning. Stilen spænder fra klassiske og elegante guld- og sølvarmbånd til moderigtige perlearmbånd i sølv og forgyldt med ægte sten. 
 • Black Sun
  [vc_row][vc_column][vc_column_text] Black Sun by Mads Ziegler er et univers af luksus-bohême armbånd udført i de fineste materialer. Inspireret af livet blandt surferne på den amerikanske vestkyst, er armbåndene udtryk for en grundlæggende følelse af frihed, en livsstil med frie valg og en uhøjtidelig mentalitet. Black Sun armbåndet er helt unik dels på grund af de ægte materialer og især fordi, du selv vælger hvordan dit armbånd skal se ud: - enten ved at designe dit armbånd fra bunden selv eller vælge blandt færdige designs sammensat af Mads Ziegler.  Design selv dit armbånd: Vælg først farven på dit basis-armbånd og derefter om låsen skal være i guld eller sølv. Tilføj beads  i de materialer og farver, du ønsker; guld, sølv, træ eller ædelstene. Dit valg er udtryk for et helt personligt armbånd. Vælg blandt færdige designs: Du kan også vælge dit armbånd blandt færdige designs - eller blive inspireret til at lave din egen kombination. I "Designer's choise" har Mads Ziegler designet en kollektion af armbånd, som viser dig nogle af mulighederne med Black Sun. Armbåndene er alle opkald efter berømte og hippe surfersteder rundt om i verden. Black Sun er et unisex armbånd, som afhængig af materialevalget appellerer til både ham og hende. Gå selv på opdagelse i Black Sun universet og lad dig inspirere til præcis dét armbånd, du ønsker dig!
 • Carnival
  Glæd dig til vores helt nye kollektion CARNIVAL! Herunder kan du se alle de skønne smykker - og de kan købes hos din nærmeste forhandler fra november.
 • Saint Tropez
  [vc_row][vc_column][vc_column_text] Saint Tropez er en skøn serie af armbånd og halskæder med ægte sten og perler designet af Mads Ziegler. Saint Tropez smykkerne fås i både sølv og forgyldte varianter med farverige ægte sten og perler. Sammensæt de små, fine perlearmbånd i et personligt mix af farver, sten og perler, og skab et spraglet boheme-look, eller bær et enkelt armbånd for et let og delikat udtryk. Smykkerne fås med perler i koral, røgkvarts, hæmatit, lapis, turkis, granat, malakit, quartz, jaspis, onyx, amazonit, aventurin, labradorit, krystal, og agat. Find selv dine favoritter med dine yndlingssten. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
pr. side
Viser 1 - 30 af 507
Viser 1 - 30 af 507