Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Øreringe

Mads Ziegler har et eksklusivt udvalg af øreringe i både klassisk og tidssvarende design. Alle øreringe er udført i sølv eller guld, og du finder mange varianter i lange eller korte designs både med diamanter, rubiner, safirer og smaragder - eller helt enkle uden sten. Find dine nye øreringe eller gaven til en af du holder i Mads Zieglers univers, hvor du finder smykker til enhver anledning.

Underkategorier

  • 14 karat guld
    I Gold Label kollektionen finder du de smukkeste øreringe udført i de fineste materialer. Alle øreringe er 14 karat guld og de tilføjede ædelstene i smykkerne er ægte brillanter, safirer, smaragder og rubiner. 
  • 8 karat guld
    White Label kollektionen byder på et udvalg af spændende øreringe i 8 karat guld. Designet er moderne og formsproget alsidigt. 
  • Sølv
    Gå på opdagelse i vores skønne øreringe i sølv fra Silver og White Label. Hvad enten du er til det klassiske look med brillanter og farvestrålende ædelstene eller til det fashionprægede udtryk - så find selv dine favoritter her.
pr. side
Viser 1 - 30 af 85
Viser 1 - 30 af 85